Studio Carolien

permanente make-up

Home » Permanente make-up

Permanente make-up

Het is dé manier om wenkbrauwen en eyeliner altijd op orde te hebben; permanente make-up! Nooit meer bijwerken met een potlood en perfect onder alle omstandigheden. ‘Uit eigen ervaring’; dat is voor mij de drive geweest om de opleiding ‘permanente make-up’ te volgen.

Twijfel je of permanente make-up iets voor je is, dan plannen we eerst een vrijblijvend intakegesprek. Tijdens zo’n intake bepalen wij samen de vorm, kleur en  intensiteit.  Je beslist daarna of het iets voor jou is. Neem contact op

Ga je voor permanente make-up dan kun je rekenen op mijn advies en aandacht gedurende het hele proces. Je bent in goede handen.

Hoe werkt permanente make-up?

Met een flinterdunne steriele naald wordt een speciaal veilig pigment vlak onder het huidoppervlak aangebracht. Ik werk  volgens de Ecuri methode. Hiermee kan ik uitermate nauwkeurig tekenen. Deze methode is volledig veilig en beproefd en CE TUV goedgekeurd. Anders dan bij een tatoeage wordt permanente make-up langzaam lichter. Een permanente make-up is dus niet voor altijd. Gemiddeld blijft de pigmentatie 2 tot 5 jaar mooi. Hoelang de pigmentatie mooi blijft is per persoon verschillend.

Ik hou mijn kennis up-to-date

Mijn kennis up-to-date houden, vind ik belangrijk. Vandaar dat ik met regelmaat een training volg. Deze foto is genomen tijdens een opleidingsdag bij de permanente make-up opleidingskliniek van Ecuri in Capelle aan den IJssel. Zo’n praktijkdag is ideaal. Naast leren van de docent, is het fijn met andere schoonheidsspecialisten van gedachten te wisselen. Als ik terug naar huis rij, kan ik terugkijken op een waardevolle dag waarop ik extra kennis heb opgedaan.

Dunne wenkbrauwen?

Zijn je wenkbrauwen dun, zijn ze onregelmatig of heb je helemaal geen wenkbrauwen? Zijn ze misschien in de loop der jaren iets minder vol geworden? Of mis je een stukje uit je wenkbrauw? Met de Ecuri Methode kan ik ze haartje voor haartje opbouwen. Het resultaat: mooie natuurlijke wenkbrauwen.

Studio Carolien’s gouden regels

Heb je een permanente make-up laten zetten? Om ervoor te zorgen dat de pigmentatie het mooiste resultaat oplevert, is een snelle genezing heel belangrijk. Benieuwd naar mijn gouden regels na de pigmentatie? Download ze via de knop.