Studio Carolien

merken

Home » Merken

Merken

De merken waarmee ik werk, heb ik met zorg gekozen. Voor zowel de huidverzorging als ook voor de make-up collectie werk ik met producten van het Duitse merk Dr. Grandel. De professionele make-up lijn van Dr. Grandel heet Arabesque. Voor permanente make-up werk ik met Ecuri. Lees meer over permanente make-up.

Dr. Grandel bij Studio Carolien

Natuurlijk, dierproefvrij en een goede verdraagzaamheid. Dit geldt voor de producten van Dr. Grandel. Elke huid is anders en verdient een speciale aanpak. De producten van Dr. Grandel zijn hierop afgestemd. Er is een speciale lijn voor ieder huidtype. Daarnaast biedt Dr. Grandel zogenaamde ‘Specials’ voor speciale huidproblemen.

Arabesque

Laat je verleiden door de professionele make-up collectie van Arabesque. Dit is de speciale make-up lijn van Dr. Grandel. Deze make-up bestaat uit een zeer uitgebreid assortiment. De harmonische kleuren zijn perfect op elkaar afgestemd. De Arabesque trend make-up biedt elk seizoen nieuwe verleidelijke kleuren. Deze zijn afgestemd op het modebeeld. Ontdek de mogelijkheden van Arabesque bij Studio Carolien.

Ecuri Cosmetics

Sinds 1984 is Ecuri toonaangevend in permanente make-up. De producten van Ecuri zijn beproefd en veilig. Naast de pigmenten levert Ecuri knowhow en begeleidt met trainingen en cursussen. Permanente make-up is een gecompliceerd en verantwoordelijk vak. Ik ben gediplomeerd voor de Ecuri methode en houd mijn kennis up-to-date. Lees meer over permanente-make-up.