Wenkbrauw pigmenten

Alle pigmenten van Ecuri Cosmetics volgens de nieuwe regelgeving van de Keuringsdienst van Waren en Europese richtlijnen

Permanente Make Up

Permanent make-up is dé manier om wenkbrauwen en eyeliner altijd op orde te hebben. Nooit meer bijwerken met potlood. Perfect onder alle omstandigheden. ‘Uit eigen ervaring’; dat is voor Carolien de drive geweest om de opleiding ‘permanent make-up’ te volgen.

Voor de behandeling is er een intakegesprek. Carolien bepaalt samen met jou de vorm, kleur en intensiteit en adviseert je gedurende het proces. Bij Studio Carolien ben je in goede handen.

Werkwijze
Met een flinterdunne steriele naald wordt een speciaal veilig pigment vlak onder het huidoppervlak aangebracht. Studio Carolien werkt volgens de Ecuri methode. Hiermee kan uitermate nauwkeurig gewerkt worden. Deze methode is volledig veilig en beproefd en CE TUV goedgekeurd. Anders dan bij een tatoeage wordt permanente make-up langzaam lichter. Gemiddeld blijft de pigmentatie 2 tot 5 jaar mooi.

Wenkbrauwen

Heb je dunne of onregelmatige wenkbrauwen of helemaal geen wenkbrauwen? Mis je een stukje uit je wenkbrauw? Met de Ecuri Methode kan Studio Carolien uw wenkbrauwen haartje voor haartje opbouwen. Het resultaat: mooie natuurlijke wenkbrauwen.

Eyeliners
Je ogen altijd laten spreken? Dat kan met permanent eyeliner. Wat je ook doet, jouw ogen zijn perfect verzorgd. Diepliggende ogen kunnen optisch naar voren worden gehaald. Dit geeft een jeugdigere uitstaling. Voor lensdragers is permanent make-up een uitkomst.

Anbos - Brancheorganisatie Schoonheidsverzorging
Concept & ontwerp: All Ott's | Techniek: GraphX CMS | Grapheye Solutions