Gr. Grandel

Merken

Studio Carolien kiest bewust. Dat geldt ook voor de producten waarmee Carolien werkt.

Dr. Grandel
Natuurlijk, dierproefvrij en een goede verdraagzaamheid. Dit geldt voor de producten van Dr. Grandel. Elke huid is anders en verdient een speciale aanpak. De producten van Dr. Grandel zijn hierop afgestemd. Er is een speciale lijn voor ieder huidtype. Daarnaast biedt Dr. Grandel zogenaamde ‘Specials’ voor speciale huidproblemen.

Arabesque
Laat je verleiden door de professionele make-up collectie van Arabesque. Dit is de speciale make-up lijn van Dr. Grandel. Deze make-up bestaat uit een zeer uitgebreid assortiment. De harmonische kleuren zijn perfect op elkaar afgestemd. De Arabesque trend make-up biedt elk seizoen nieuwe verleidelijke kleuren. Deze zijn afgestemd op het modebeeld. Ontdek de mogelijkheden van Arabesque bij Studio Carolien.

Comfortzone
Comfortzone staat voor ultieme beleving van schoonheid en well-being. Product, lichaam en geest staan centraal. De producten zijn gericht op het stimuleren van de zintuigen: horen, zien, ruiken, en voelen. Bij massages zet Studio Carolien de aromatische oliën van Comfortzone in. Dit vergroot het gevoel van welbehagen en vervolmaken de beleving.

Ecuri Cosmetics
Sinds 1984 is Ecuri toonaangevend in permanent make-up. De producten van Ecuri zijn beproefd en veilig. Naast de pigmenten levert Ecuri knowhow en begeleidt met trainingen en cursussen. Permanent make-up is een gecompliceerd en verantwoordelijk vak. Carolien is gediplomeerd voor de Ecuri methode.

Arabesque
Anbos - Brancheorganisatie Schoonheidsverzorging
Concept & ontwerp: All Ott's | Techniek: GraphX CMS | Grapheye Solutions