Acne behandeling

Acne is een aandoening die vraagt om maatwerk. Door de juiste aanpak is verbetering mogelijk.
Download hier de prijslijst.

 

 

 

Behandelingen

Huidverbetering
Ben je er aan toe om je huid optimaal te laten verzorgen? Afhankelijk van je behoeftes en wensen stelt Studio Carolien een behandelplan op. En dat gebeurt altijd in overleg. Er is keuze uit een scala van mogelijkheden. Variërend van een basisbehandeling tot aan een uitgebreide wellness behandeling.

Massage
Een goede massage is zalig. Zeg maar gerust: hemels. Het brengt lichaam en geest weer in balans, kalmeert of geeft juist nieuwe energie. Carolien masseert met warme basaltstenen en een aromatische olie van het merk Comfort Zone. Deze massage heeft een verzachtende en diep ontspannende werking op spieren, lichaam en geest.

Acne behandeling
Acne is een veelvoorkomende aandoening. In de tienerjaren heeft bijna iedereen er in meer of mindere mate last van. Het is een ontsteking van de talgklieren van de huid. Acne is een aandoening die vraagt om maatwerk. Door de juiste aanpak is verbetering mogelijk. Studio Carolien is gespecialiseerd in het behandelen van acne en geregistreerd ANBOS acnespecialist. De meeste zorgverzekeraars vergoeden de acnebehandeling. Check je polisvoorwaarden.

Bruidsmake-up
Op je trouwdag wil je stralen. Een mooie bruidsmake-up maakt het plaatje compleet. Een voorbereidend gesprek en een proefmake-up vormen de basis voor de keuzes die gemaakt worden. Op de dag zelf kan Carolien de make-up bij je thuis aanbrengen. Jij mag het zeggen.

Hot stone behandeling
Anbos - Brancheorganisatie Schoonheidsverzorging
Concept & ontwerp: All Ott's | Techniek: GraphX CMS | Grapheye Solutions